Bel of mail ons:      0229 – 210 603

Volg ons:     FacebookInstagram

Geen producten in winkelwagen.

Wijnkist bedrukken

Wijnkist bedrukken

Meer over Wijnkist bedrukken

Een wijnkist bedrukken is een creatieve manier om iemand te verrassen. Het laat blijken dat er tijd en moeite is gestopt in het vinden van een passend cadeau. Een wijnkist bedrukken kunt u uiteraard aan Signalo overlaten. Als u de wijnkist door Signalo laat bedrukken, bent u er zeker van dat de wijnkist met bedrukking van uitstekende kwaliteit is. Samen met u zorgen wij ervoor dat de wijnkisten optimaal gepersonaliseerd worden en voldoen aan al uw wensen.

Wijnkist bedrukken cadeau geven

Een houten wijnkistje als cadeau geven straalt luxe uit, maar een wijnkist cadeau geven die is gegraveerd zorgt voor de persoonlijke touch. Er is vrijwel geen gelegenheid te bedenken waar het niet geschikt is om wijnkisten cadeau te geven. Aangezien het mogelijk is om zelf te ontwerpen wat er op de kist wordt geplaatst, kunt u de wijnkist als cadeau passend maken voor iedere gelegenheid. Of u nu de wijnkist wilt bedrukken met het logo van uw bedrijf, of met een slogan om uw werknemers te bedanken: bij Signalo kan het allemaal.

Wijnkist laseren: dit zijn de mogelijkheden

Bij het graveren of laseren van een wijnkist streven onze medewerkers naar de hoogste kwaliteit. U kiest zelf het design, waarna wij met het graveren van de wijndoos aan de slag gaan. Heeft u even geen inspiratie over welk design u op de wijnkist kunt laten bedrukken? Denk dan bijvoorbeeld aan de volgende opties:

  • Foto: bij een foto kunt u onder andere denken aan het logo van uw bedrijf.
  • Tekst: wellicht de merknaam of de slogan van uw bedrijf.
  • Patroon: met Kerst kunt u bijvoorbeeld een kerstbal patroon toevoegen.

Heeft u specifieke wensen voor een wijnkist bedrukken uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Wijnkist graveren als bedrijf

Een wijndoos bedrukken is eenvoudiger dan u denkt. U kunt bij Signalo eenvoudig uw design uploaden en wij gaan direct met de bestelling aan de slag. De levertijd is kort en op deze manier kunt u binnen enkele werkdagen uw werknemers of klanten op een creatieve manier verrassen. Een tip die wij graag geven is om een bedrukte wijnkist in het kerstpakket voor uw werknemers toe te voegen. Ook kunt u uiteraard uw zakelijke relaties verrassen met een heerlijke wijn in een houten wijnkist. Denk niet alleen aan bestaande zakelijke relaties: een wijnkist bedrukken en cadeau geven is het ultieme moment om potentiële klanten over te halen om voor uw bedrijf te kiezen. 

Lege houten wijnkistjes met een bedrukte deksel bestelt u eenvoudig bij Signalo. Wij gaan graag met uw onderneming in zee om uw medewerkers of zakelijke relaties op een unieke manier te verrassen.

Successfully! Oops!

close

Select options

close