Incl. BTW

Bel of mail ons:      0229 – 210 603

Volg ons:     FacebookInstagram

No products in the cart.

Werkzaamheden

Werkzaamheden

Ons werka

Al 30 jaar maken wij de mooiste dingen voor kleine en grote bedrijven.

Je kunt bij ons terecht voor het maken van stickers, kleding bedrukken of borduren, borden klein of groot en autoreclames. En dan al vanaf 1 stuk! Bekijk ons aanbod of stuur ons een mailtje via info@signalo.nl.

Voertuigreclame / wrapping

Je hebt een fiets/brommer/scooter/motor of auto/bakwagen/vrachtwagen/trailer en wilt hier reclame op? Dan ben je aan het juiste adres!

Graveerwerk

Het aanbrengen van een gravure voor een naamplaatje, huisnummerbordje, sokkel, houten panelen, technisch graveerwerk? Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Stickers

Wij zijn thuis in het produceren van print-stickers en snij(tekst)-stickers in kleine of grote oplagen. In ieder formaat kunnen wij dit realiseren, geen vraag is te gek.

Kleding bedrukken / borduren

Jouw shirt, polo of trui voorzien van een leuke print of tekst? Of juist jouw bedrijfskleding laten borduren met een strak logo? Wij kunnen het!

Glasfolies

Glasfolie ter decoratie, tegen de warmte, zon, breuk of inkijk, alle soorten hebben we in huis.

Borden en banners

Met onze machinepark en voorraad kunnen wij binnen een handomdraai jouw bord of banner printen, afwerken en leveren.

Je auto laten wrappen?

Of het nu gaat om een wrap met printwerk of een color change, bij Signalo ben je aan het juiste adres. Grote auto's, kleine auto's, hele of halve wraps, het maakt ons niet uit. We gebruiken de naden van de auto om de vlakken te snijden, hierdoor zijn er nauwelijks tot geen overlappen te zien. Bovendien werken we het af tot om de randen, zodat het écht goed vast zit.