Incl. BTW

Bel of mail ons:      0229 – 210 603

Volg ons:     FacebookInstagram

Geen producten in winkelwagen.

Vrachtwagenreclame

Vrachtwagenreclame

Wilt u graag reclame maken op uw vrachtwagen of vrachtauto? Dan bent u bij Signalo aan het juiste adres. Bij Signalo realiseren wij al meer dan 25 jaar vrachtwagenreclame, wij weten dus raad met auto & vrachtwagen reclame. Voor direct contact kunt u ons altijd even bellen.

Reclame op vrachtauto

Met reclame op een vrachtauto zorg je voor gepaste aandacht in het verkeer. Door middel van vrachtwagenreclame bereik je miljoenen automobilisten voor jouw bedrijf en of dienst. Reclame maken op een vrachtwagen is niet alleen effectiever, het is ook een stuk goedkoper vergeleken met andere alternatieven middelen om klanten te bereiken. Met de eenmalige belettering van uw auto heeft u jarenlang profijt. Op de foto hiernaast ziet u een volvo vrachtwagen reclame.

Wat voor reclame plaats je op de vrachtwagen?

Er zijn verschillende manieren om vrachtwagenreclame te realiseren, je zou de gehele vrachtwagen kunnen wrappen maar de belangrijkste plek is de kont/achterkant van de vrachtwagen. Hier kijken de meeste bestuurders voor een langere tijd tegenaan, bij Signalo proberen we bestuurders op de weg altijd op een unieke manier te prikkelen.

Volvo vrachtwagen reclame

Recentelijk hebben wij voor diverse volvo’s vrachtwagenreclame gerealiseerd. Het ging hierbij om de Volvo FH 4 waarop we de
gehele truck, trailer en zelfs reclame op de lichtbak hebben toegepast. Het beplakken van de Volvo vrachtwagens was dan ook een leuke uitdaging om te realiseren. Zoals hopelijk wel duidelijk is, realiseren we vrachtwagenreclame voor elk type vrachtwagen, truck of bus. Vrachtwagenreclame is één enorm doeltreffende manier van reclame waar de mede bestuurders op de weg niet onderuit kunnen!

Vrachtwagen reclame tarieven

Het tarief van vrachtwagenreclame is geheel afhankelijk van het design en de grootte van de vrachtwagen zelf. Wij realiseren namelijk reclame op originele vrachtwagens maar ook op kleinere bestelwagens.

Bij Signalo lopen de prijzen dus uiteen, u bent altijd vrij om een vrijblijvende offerte aan te vragen, vervolgens koppelen wij ons tarieven terug betreft het realiseren van reclame op de vrachtwagen.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij geven u persoonlijk advies.

VRACHTWAGENRECLAME IN HEEL EUROPA

Met vrachtwagenreclame kunt u niet alleen in Nederland, maar ook in heel Europa gespot worden. Dankzij onze jarenlange ervaring en netwerk, zijn wij in staat om vrachtwagenreclame voor u te realiseren in heel Europa. Dit maakt vrachtwagenreclame een ideale manier om uw merk of producten te presenteren in een groot deel van Europa.

MObiele reclame

Vrachtwagenreclame is een vorm van mobiele reclame. Dit betekent dat de reclame altijd onderweg is en aanwezig is in het verkeer. Dit geeft een unieke kans om uw merk of producten te presenteren aan een groot publiek, zonder dat zij zich hiervoor hoeven te verplaatsen. Hierdoor is vrachtwagenreclame een efficiënte manier om uw doelgroep te bereiken en te blijven onthouden.

Kleurenkaarten

Wij hebben een breed aanbod in allerlei kleuren en effecten. Download voor het gemak hier onze kleuren kaarten.

Oracal 751C.
Deze folie gebruiken wij op vlakke toepassingen, of ondergronden met een lichte bolling. Download kleurenkaart

Oracal 951.
Deze is net als de 751C te gebruiken op vlakke en op ondergronden met een lichte bolling, maar ook op ondergronden die wat boller of holler zijn. er zit als het ware meer rek in dit materiaal. Download kleurenkaart

Oracal 970.
Dit is ons meest gebruikte Carwrap folie, Voordelig maar nog steeds een goeie kwaliteit. Download kleurenkaart