Incl. BTW

Bel of mail ons:      0229 – 210 603

Volg ons:     FacebookInstagram

No products in the cart.

Trailer reclame

Trailer reclame

Meer over Trailer reclame

Met trailer reclame brengt u uw merk elke dag onder de aandacht van duizenden mensen. Vrachtwagen reclame zal u dan ook niet ontgaan zijn. Iedere dag rijden duizenden mensen op de Nederlandse snelwegen. Al deze mensen kunt u bereiken door uw reclame op vrachtwagens te laten bedrukken. Het is een van de beste manieren om uw merk onder de aandacht te brengen van een groot aantal mensen in een groot gebied. De kosten van vrachtwagenreclame zijn haalt u er dan ook dubbel en dwars uit. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor trailer reclame!

Uw reclame op vrachtwagens

Voertuigreclame is niet voor niets een van de meest populaire vormen van reclame, het heeft namelijk verschillende voordelen:

  • Met voertuigreclame zorgt u ervoor dat uw merk in een groot gebied door een groot aantal mensen gezien wordt;
  • Daarnaast is vrachtwagenreclame heel voordelig vergeleken met andere vormen van reclame. U hoeft slechts een keer grote stickers te laten drukken en uw vrachtwagens kunnen jarenlang miljoenen mensen bereiken;
  • Met trailer reclame kunt u veel kanten op. Kiest u voor een simpel ontwerp met uw merknaam en uw slogan of gaat u juist voor een opvallend ontwerp met hoge kwaliteit foto’s die zeker de aandacht van de weggebruikers trekt? Met trailer reclame is heel veel mogelijk!

Voertuigreclame op maat

Vrachtwagen reclame maken wij op maat, daarom lopen de tarieven uiteen. Om een goed beeld te krijgen van de kosten van het drukken van stickers voor op vrachtwagens of andere vormen van trailer reclame kunt u daarom het beste ons contactformulier invullen. Wij nemen dan snel contact met u op met meer informatie over de mogelijkheden van trailer reclame voor uw bedrijf en kunnen u meer vertellen over de op maat gemaakte trailer reclame tarieven.

Trailer reclame bij Hoorn

Wilt u ook uw reclame op trailers laten afdrukken? Dan zit u bij Signalo in Hoorn goed! Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het ontwerpen, drukken en afwerken van hoge kwaliteit promotiemateriaal. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor vrachtwagen reclame of over op maat gemaakte vrachtwagen reclame tarieven? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over alles wat er mogelijk is met trailer reclame!