Incl. BTW

Bel of mail ons:      0229 – 210 603

Volg ons:     FacebookInstagram

No products in the cart.

Stoepbord Kopen

Stoepbord Kopen

Stoepbord Kopen

Wilt u een stoepbord kopen om de aandacht van voorbijgangers te trekken? Met een stoepbord herkennen voorbijgangers waar uw winkel zit en kunt u populaire producten in de spotlight zetten. Stoepborden om posters te tonen zijn dan ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Bij Signalo heeft u keuze uit verschillende stoepborden en kunt u ervoor kiezen posters mee te bestellen. Eenvoudig en voordelig reclame maken doet u met Signalo.

Stoepbord A1, A0 of B1 formaat kopen

Bij Signalo hebben wij verschillende soorten stoepborden waar u uit kunt kiezen: vloerborden, stoepborden op poten en stoepborden op wielen. Zo kunt u de altijd de borden bestellen die het beste bij uw bedrijf passen. Alle stoepborden in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en hebben verschillende voordelen:

  • De stoepborden in ons assortiment komen in de maten A1, A0 en B1. Het formaat stoepbord dat het meest geschikt is, hangt af van het formaat posters dat u wilt gebruiken. Ook onze posters bestelt u in onder andere A1, A0 en B1 poster formaat;
  • Het basic stoepbord en het budget stoepbord zijn spatdicht. Het premium stoepbord waterdicht, zodat u de borden ook tijdens een regenbui met een gerust hart buiten kunt laten staan;
  • Het is mogelijk de stoepborden met en zonder posters te bestellen. Ook voor de posters heeft u keuze uit verschillende mogelijkheden, zoals standaard posterpapier en blueback papier waarin de kleuren nog sterker uitkomen.

Buitenreclame

Naast stoepbord reclame vindt u in ons assortiment nog vele andere mogelijkheden voor reclame buiten. Denk hierbij aan reclameborden op maat, vlaggen en gevelreclame om uw bedrijfspand helemaal af te maken. Bij Signalo hebben wij meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van promotiemateriaal en bij ons staat kwaliteit voorop. Laat uw reclamemateriaal door ons maken om verzekerd te zijn dat uw ontwerp tot leven komt en de aandacht van voorbijgangers trekt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze artikelen of advies over de beste binnen- of buitenreclame voor uw bedrijf!

Stoepbord kopen bij Signalo in Hoorn

Wilt u uw reclame op een stoepbord? Bestel dan eenvoudig het stoepbord dat het beste bij uw bedrijf past en upload uw poster ontwerpen om posters direct mee te bestellen. Het is aan te raden te kiezen voor het zelfde formaat stoepbord als het stoepbord poster formaat, zo weet u zeker dat uw reclame er strak en netjes afgewerkt uitziet. Wij zorgen voor hoge kwaliteit promotiematerialen en snelle leveren, daarom gaat u naar Signalo in Hoorn voor stoepborden kopen!

Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.