[siteorigin_widget class=”wpnetbase_product_search_form_widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Slider_Widget”][/siteorigin_widget]

Signalo, de specialist in belettering, design & meer

Al 26 jaar is Signalo in Hoorn & omstreken druk bezig met het belettering van auto’s, borden & panelen, ruiten & deuren en allerhande oppervlaktes die maar te bedenken zijn. Wij weten daarom wat wel kan, maar vooral ook wat niet kan. We kunnen u hierdoor voorzien van het juiste advies voor uw klus. We steken de koppen bij elkaar voor de beste resultaten, we combineren kennis en materialen voor de mooiste producten en leukste projecten.

Banner Signalo

Autoreclame

Een autoreclame is één van de beste manieren om aan uw Branding te werken. Een auto heeft immers 100.000 contactmomenten per jaar. Uniek bij Signalo is dat u zelf uw autoreclame kunt vormgeven in onze ontwerptool. Uiteraard kunt u ook gewoon nog een ontwerp en offerte aanvragen zoals u gewend bent, alleen gaat hier wel minstens 24 uur overheen.

Drukwerk in Hoorn & omgeving

Signalo is op de hoogte van alle nieuwste materialen en programma’s. Wij, de signmakers en signmakers-in-opleiding, volgen regelmatig diverse cursussen om de kennis en vaardigheden aan de hoogste eisen te laten voldoen.

Mensen blij maken is ons doel, daarom leveren wij gewoon goed werk

Wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of geef ons even een belletje: 0229 210 603