Incl. BTW

Bel of mail ons:      0229 – 210 603

Volg ons:     FacebookInstagram

No products in the cart.

Spandoek Hoorn

Spandoek Hoorn

Spandoeken

Wilt u graag een spandoek laten maken in Hoorn? Bij Signalo leveren we al meer dan 20 jaar spandoeken in de omgeving van Hoorn. Een spandoek is een van de voordeligste, snelste en veruit een krachtige manier om je bedrijf, dienst of merk onder de aandacht te brengen. Wij plaatsen de spandoek zonder enige problemen op jullie pand. Een spandoek bedrukken is een opvallende manier om doelgericht te adverteren.

Spandoek maken Hoorn

Op onze website kunt u via de webshop eenvoudig een spandoek bestellen en laten maken in Hoorn. Ons bedrijf is geplaatst in Zwaag in de gemeente van Hoorn. De spandoeken die wij maken worden geproduceerd van oersterk banner 510, dit is een PVC-doek van 510 gr. Per vierkante meter. Qua afwerking bieden wij een groot assortiment aan mogelijkheden voor het spandoek. Denk hierbij aan zomen, kunststof ringen of beide. Indien je het spandoek in Hoorn wilt plaatsen op een locatie met veel wind, raden wij de optie zomen ten strengste aan.

Bevestigingsmateriaal Spandoek Hoorn

Om uw spandoek gemakkelijk te laten bevestigen hebben wij zowel een assortiment aan spanners en tie-wrap waarmee je het spandoek super eenvoudig aan de buizenframe monteert. Wij leveren rechthoekige als ronde spandoekframes in Hoorn & omgeving. Heb je vragen? Geef ons dan gerust even een belletje of stuur ons een mailtje. Wij helpen je graag!