Incl. BTW

Bel of mail ons:      0229 – 210 603

Volg ons:     FacebookInstagram

No products in the cart.

Rugtas Bedrukken

Rugtas Bedrukken

Rugtas Bedrukken

Een rugtas bedrukken met uw merk laat u snel en eenvoudig doen bij Signalo! Van trolleys tot laptoptassen, bij Signalo hebben wij een heel groot assortiment met tassen waarop u uw eigen logo kunt laten bedrukken. Het is mogelijk rugtassen te bedrukken met uw merknaam en zelfs met een foto. Ons programma biedt veel personalisatiemogelijkheden om uw eigen unieke ontwerpen te maken. Wilt u ook rugzakken met uw merknaam en een passende afbeelding? Laat dan eenvoudig een rugtas bedrukken bij Signalo!

Een uniek relatiegeschenk? Tassen met uw logo bedrukken!

Een uniek relatiegeschenk bedenken hoeft niet lastig te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een koeltas met uw merk erop voor in de zomer, een handige toilettas met uw logo of opvallende tote bags met uw slogan erop bedrukt voor uw werknemers en zakenrelaties. Tassen met uw logo bedrukken doet u bij Signalo om de volgende redenen:

 • Van luxe aktetassen tot grote reistassen, bij Signalo hebben wij veel verschillende soorten tassen om te bedrukken en van alle modellen hebben wij grote voorraden;
 • De tassen in ons assortiment zijn van goede kwaliteit en drukwerk nauwkeurig;
  U kunt mooie details toevoegen aan de tassen;
 • Er zijn ontzettend veel personalisatiemogelijkheden om uw eigen unieke tassen te bedrukken;
 • Voor het bedrukken van de tassen en voor de kleur van de tassen kunt u kleuren kiezen uit een uitgebreid kleurengamma, zodat uw tas en ontwerp precies wordt zoals u deze voor ogen heeft!

Uw logo op uw tas!

Uw logo, een tekst of een afbeelding kunt u laten drukken op een van de vele tassen uit ons assortiment. Denk bijvoorbeeld eens aan:

 • Professionele rugzakken bedrukken;
 • Sporttassen bedrukken;
 • Koeltassen bedrukken;
 • Luxe toilettasjes bedrukken;
 • Sporttas bedrukken.

De tassen in ons assortiment kunt u in een breed scala aan kleuren bestellen en laten bedrukken met uw eigen unieke ontwerp!

Tassen bedrukken met uw logo bij Signalo

Bent u op zoek naar een leuk kerstcadeau voor al uw werknemers? Of naar geweldig promotiemateriaal dat ook nog eens handig is? Kies dan voor tassen bedrukken met uw merknaam! Met bijvoorbeeld een sporttas met uw merknaam geeft u een handig cadeau, waarbij uw merk ook nog eens bij veel mensen onder de aandacht komt! Via onze website kunt u eenvoudig uw eigen ontwerp uploaden om sporttassen of andere tassen te bedrukken. Neem gerust een kijkje in ons ruime assortiment tassen of neem contact met ons op voor meer informatie over rugtassen bedrukken bij Signalo in Hoorn.