Incl. BTW

Bel of mail ons:      0229 – 210 603

Volg ons:     FacebookInstagram

Geen producten in winkelwagen.

Over ons

Over ons

Wie zijn we?a

Signmakers met passie.

Bij Signalo vind je een stel plakkers die heel serieus zijn in het maken van mooie dingen. Ons eigen geautomatiseerde machinepark helpt ons hierbij al een heel eind op weg, maar de helft van het werk blijft handwerk. Daarom houden we altijd een oogje in het zeil of alles volgens onze hoge standaard verloopt en zijn we ervaren in het netjes afwerken van alle producten. Of het nu gaat om het afwerken van een plaat, het borduren van een polo of het wrappen van een auto, precisie is ons ding.

Wat doen we?a

Wij ontzorgen, regelen en maken.

Je kunt bij ons terecht voor ontwerp, of productie of advies. Maar ook voor het hele pakket of delen ervan. Heb je zelf een logo maar nog geen autoreclame-ontwerp, no problem! Wij verzorgen volgens jouw wens het ontwerp, kunnen dit produceren en plakken. Alles in eigen werkhal en in eigen beheer. Wil je ook gelijk een banner en kleding borduren? We matchen de kleuren en zorgen dat alles er netjes uitziet. En wil je, net als 90% van onze klanten, alles voor een bepaalde deadline hebben? We doen er alles aan om binnen de gestelde tijd alles gereed te hebben. Door onze flexibiliteit en eigen productie kunnen we snel schakelen en leveren. Benieuwd? Stuur ons een mail met je wensen en je hoort spoedig van ons!

Voertuigreclame / wrapping

Je hebt een fiets/brommer/scooter/motor of auto/bakwagen/vrachtwagen/trailer en wilt hier reclame op? Dan ben je aan het juiste adres!

Graveerwerk

Het aanbrengen van een gravure voor een naamplaatje, huisnummerbordje, sokkel, houten panelen, technisch graveerwerk? Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Stickers

Wij zijn thuis in het produceren van print-stickers en snij(tekst)-stickers in kleine of grote oplagen. In ieder formaat kunnen wij dit realiseren, geen vraag is te gek.

Kleding bedrukken / borduren

Jouw shirt, polo of trui voorzien van een leuke print of tekst? Of juist jouw bedrijfskleding laten borduren met een strak logo? Wij kunnen het!

Glasfolies

Glasfolie ter decoratie, tegen de warmte, zon, breuk of inkijk, alle soorten hebben we in huis.

Borden en banners

Met onze machinepark en voorraad kunnen wij binnen een handomdraai jouw bord of banner printen, afwerken en leveren.

Iets laten graveren?

Wil je een naamplaatje voor in het bellentableau, of een nummerbordje voor bij je huis? Ook dit kan gemakkelijk en snel geregeld worden.