PRINT CARDS

Hulp nodig? Bel ons: 0229 210 603

Alle informatie over Signalo - De specialist in Belettering, Design & Meer

Informatie

Al 28 jaar is Signalo in Hoorn & omstreken druk bezig met het belettering van auto's, borden & panelen, ruiten & deuren en allerhande oppervlaktes die maar te bedenken zijn. Ook hebben we 26 jaar ervaring met het maken en leveren van graveerwerk, zoals naamplaatjes, huisnummerborden, technisch graveerwerk in o.a. aluminium en rvs, sierlijke naamborden, grote tekstpanelen en graveerwerk in diverse soorten hout.

Sinds begin 2018 is Signalo overgedragen aan een jong en enthousiaste nieuwe eigenaar die al 10 jaar werkervaring heeft bij Signalo. Er is toen gelijk de allernieuwste, milieuvriendelijke en zeer nauwkeurige grootformaat printer van HP neergezet die sneller en mooier kan printen met water gebaseerde inkten.

Signalo is van het meedenken, ontzorgen, kwaliteit leveren, wij zijn oplossingsgericht, leveren gewoon goed werk en staan voor eerlijke prijzen. Door onze veelzijdige vakkennis, ervaring en flinke dosis creativiteit kunt u altijd rekenen op professioneel advies.

Heeft u een banner, reclamebord of autoreclame nodig? Neem contact met ons op door te mailen naar: info@signalo.nl of bel naar 0229-210603.
Gewoon een kijkje nemen op deze website kan natuurlijk ook!

Top