Bel of mail ons:      0229 – 210 603

Volg ons:     FacebookInstagram

Geen producten in winkelwagen.

Duurzaam reclamebureau

Duurzaam reclamebureau

Duurzaam reclamebureau

Signalo is een duurzaam reclamebureau, wat staat voor groene productie en duurzaamheid. Denk hierbij aan latex inkt, recycling van bedrijfskleding en het toepassen van duurzame productie. Wij staan voor een betere wereld en hierbij duurzame reclame. Wilt u graag meer weten hoe u een beter steentje kan bijdragen aan het milieu? Wij helpen u graag met milieu vriendelijke producten.

Duurzaam reclame maken

Reclame en marketing zijn vaak niet duurzame bedrijfstakken. Bij Signalo willen wij er voor zorgen dat wij mooie producten realiseren die een lage impact hebben op het milieu. Heb jij interesse in een duurzaam product? Denk hierbij aan reclameborden, bedrijfskleding, vrachtwagenreclame en meer. Neem dan gerust even contact met ons op.

Reclame milieu

Veel bedrijven gooien de ingenomen bedrijfskleding weg, bij Signalo vinden wij dit enorm zonde. Vaak zijn de kleren nog van prima kwaliteit en zijn er altijd mensen die hier nog gebruik van kunnen maken, denk hierbij aan mensen die zich in mindere omstandigheden bevinden. Naast bedrijfskleding gebruiken wij latex inkt, deze inkt is gebaseerd op waterbasis en bevat een stuk minder giftige stoffen.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Successfully! Oops!

close

Select options

close