Bel of mail ons:      0229 – 210 603

Volg ons:     FacebookInstagram

Geen producten in winkelwagen.

Corona Stickers Sportschool

Corona Stickers Sportschool

Corona Stickers Sportschool

Wij begrijpen dat u uw sportschool Corona Vrij wilt houden vandaar dat wij speciale Corona Preventie Stickers realiseren voor uw sportschool. Er is een grote kans dat vanaf 1 Juli de sportscholen & gyms weer open gaan tijdens deze Corona Pandemie, daarom is het belangrijk goed voorbereid te zijn. Door middel van de Corona Stickers in uw Gym houdt u uw klanten en personeel veilig & op afstand en kunnen de deuren zo snel mogelijk weer open. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden voor Coronavirus Stickers in uw Sportschool.

Corona Preventie in uw Sportschool

Preventief het coronavirus bestrijden in uw sportschool doet u door middel van stickers, belettering en eventueel coronavirus kuchschermen. Onze producten worden gemaakt in hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat uw deuren van de sportschool zo snel mogelijk weer geopend kunnen worden. De coronavirus Sportschool stickers zijn in verschillende oplagen en kleuren te bestellen, zie de voorbeelden hierboven.

COVID 19 Sportschool

Wilt u graag advies wat voor Corona Preventie u toe kan passen in uw sportschool? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij realiseren voor grote bedrijven & gemeentes corona preventie artikelen op maat. Hoeveel corona preventie stickers je nodig hebt in je sportschool is geheel afhankelijk van de grootte en de maximale hoeveelheid bezoekers er binnen mogen treden. Bestrijd COVID 19 in uw sportschool met onze preventie middelen, komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.

Successfully! Oops!

close

Select options

close