Bel of mail ons:      0229 – 210 603

Volg ons:     FacebookInstagram

Geen producten in winkelwagen.

Corona Stickers Horeca

Corona Stickers Horeca

Corona Stickers Horeca

Wij begrijpen dat u uw Restaurant, kroeg of cafe Corona Vrij wilt houden vandaar dat wij speciale Corona Preventie Stickers realiseren voor uw horeca gelegenheid. Vanaf 28 november is de horeca nog maar gedeeltelijk geopend en wij willen jullie daarbij helpen om dit zo soepeltjes mogelijk te laten verlopen. Door middel van de Corona Stickers in uw horeca gelegenheid houdt u uw klanten en personeel veilig & op afstand en kunt u zonder kopzorgen weer open. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van Coronavirus Stickers voor de Horeca.

Corona Preventie Horeca

Preventief het coronavirus bestrijden in de horeca doet u door middel van stickers, belettering en eventueel coronavirus kuchschermen. Onze producten worden gemaakt in hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat u met gerust hart uw bedrijf weer open kunt gooien. De coronavirus Horeca Stickers zijn in verschillende oplagen en kleuren te bestellen, zie de voorbeelden hierboven.

COVID 19 Horeca

Wilt u graag advies wat voor Corona Preventie u toe kan passen in de horeca? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij realiseren voor grote bedrijven & gemeentes corona preventie artikelen op maat. Hoeveel corona preventie stickers je nodig hebt in je restaurant of cafe is geheel afhankelijk van de grootte en de maximale hoeveelheid bezoekers er binnen mogen treden. Bestrijd COVID 19 in uw horeca gelegenheid met onze preventie middelen, komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.

Successfully! Oops!

close

Select options

close