Bel of mail ons:      0229 – 210 603

Volg ons:     FacebookInstagram

Geen producten in winkelwagen.

Corona scherm

Corona scherm

Meer over Corona Schermen

Wilt u graag veilig mensen kunnen vervoeren in uw auto of bus? Met het Anti Corona scherm ofwel Kuchscherm zorgt u voor afstand tussen de bestuurders en de andere inzittenden, hierdoor kan het coronavirus minder gemakkelijk verspreiden tussen de inzittenden. Het Corona Scherm is gemaakt van Plexiglas acrylaat voor bescherming tegen spatten voor mensen in uw omgeving.

Corona Scherm in auto of bus

Met het coronavirus preventiescherm zorgt u voor een veiligere omgeving in uw bedrijf. Om besmettingen van het coronavirus te voorkomen leveren wij hoge kwaliteit preventieschermen die gemakkelijk bevestigd kunnen worden op diverse locaties. Hierbij kun je denken aan anti coronaschermen voor in de auto, de bus bij de kassa of aan de balie.

Preventieschermen op kantoor

Om veiliger te werken op kantoor, leveren we ook anti corona schermen of kuchschermen op locatie. We kunnen de corona schermen op maat maken voor uw bedrijf zodat het perfect aansluit bij de bureau’s. Zorg ervoor dat u en uw personeel veilig hun werkzaamheden weer uit kunnen voeren in crisistijd.

Coronavirus Stickers

Naast de anti-corona schermen, leveren we ook coronavirus stickers en coronavirus veiligheidhesjes .Denk hierbij aan houd afstand stickers, hier staan a.u.b stickers en handen wassen verplicht stickers. Mensen zijn vaak gewend om handen te blijven schudden of niet intensief hun handen te wassen, door middel van deze Coronavirus stickers attendeert u hier nogmaals op.

Successfully! Oops!

close

Select options

close