Incl. BTW

Bel of mail ons:      0229 – 210 603

Volg ons:     FacebookInstagram

No products in the cart.

Corona preventie restaurant

Corona preventie restaurant

Corona Preventie Restaurant

Het is belangrijk om als restaurant & bar ervoor te zorgen dat de veiligheid van jullie klanten en personeel gewaarborgd wordt, dit doe je door middel van Corona Preventie Stickers. Het Coronavirus in Restaurants moet uiteraard zo min mogelijk verspreid worden, vandaar dat we op maat gemaakte stickers realiseren voor uw restaurant, kroeg of club om zodoende het virus op afstand te houden. Je kan hierbij denken aan de volgende stickers:

  • Reservering Verplicht Stickers
  • Hier Pinnen Stickers
  • Corona Preventie Restaurant Stickers
  • Volg de looproute stickers
  • Maximum Aantal Personen Stickers

& meer zie de voorbeelden hieronder.

Coronavirus Stickers Restaurant

Door middel van de Coronavirus Stickers Restaurant zorg je dat de druppeltjes door middel van hoesten en of niezen zo min mogelijk verspreid wordt door uw locatie. Ook zorgt u ervoor dat er voldoende afstand gehouden wordt tussen de bezoekers & personeel. Klanten geven ook aan dat ze het prettig vinden om te zien dat er rekening wordt gehouden met het virus en hun veiligheid wordt gewaarborgd. Laat dus als Restaurant zien welke maatregelen je onderneemt om zo prettig en coronavirus vrij mogelijk je te werk gaat.

COVID 19 Stickers in Restaurant

Bij Signalo leveren we preventie stickers aan grote klanten & gemeentes om de Corona Preventie te realiseren bij u op locatie. Indien u niet precies weet hoeveel Coronavirus Stickers voor uw restaurant moet bestellen kunt u altijd vrijblijvend even contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag rondom alles betreft het Coronavirus & de horeca.