Bel of mail ons:      0229 – 210 603

Volg ons:     FacebookInstagram

Geen producten in winkelwagen.

Car wrap folie kopen

Car wrap folie kopen

Car Wrap Folie Kopen

Wilt u graag auto’s wrappen met car wrap folie? Bij ons kunt u op maat gemaakte car wrap folie kopen. Signalo realiseert hoge kwaliteit car wrap folie voor de auto’s, busjes en andere voertuigen. Onze car wrap folie is uitermate geschikt voor het inpakken van gehele auto’s of voor losse stukken wrap aan te brengen aan objecten.

Wij snijden en produceren car wrap folie op maat.

3M Car Wrap Folie Kopen

Wij verkopen naast onze algemene Car Wrap Folie van Oracal ook 3m Car Wrap Folie. De car wrap folie 3M kunt u bij ons kopen op aanvraag, maar zelf zijn we een voorstander van de oracal car wrap folie. De Oracal car wrap folie is bij ons snel leverbaar en kan op maat geprint worden. Car wrap folie kopen doet u bij Signalo!

Wrap Folie Auto

Wij leveren Wrap Folie voor uw auto zowel aan particulier als zakelijk. Kleine of grote bestellingen plaatsen is bij ons mogelijk, daarnaast geven wij ook persoonlijk advies als u er niet helemaal uitkomt. Denk hierbij aan hoeveel wrap folie u nodig heeft voor het wrappen van de auto, en wat voor car wrap folie u moet kopen. Bij Signalo zijn verschillende tinten en kleuren mogelijk om te bestellen, wij leveren de exacte kleuren die u graag wilt wrappen op de auto. Denk hierbij aan: Hoogglans wrap, mat wrap, parelmoer wrap, metallic wrap en meer. Maak van je auto een visitekaartje en laat het wrappen!

Auto Wrap Folie Kopen

Het is belangrijk dat de wrap folie die u koopt voor de auto bestaat uit sterke kwaliteit. Wij leven hoge kwaliteit Wrap Folie aan genaamd Oracal. De Oracal Wrap Folie is uitermate geschikt voor het inpakken van gehele auto’s en eventuele andere voertuigen. Daarnaast Voldoet het aan de hoogste eisen van stevigheid en duurzaamheid.

Auto laten wrappen

Indien u graag auto’s wilt laten wrappen voor de klanten, raden wij 3M Carbon Wrap Folie aan. Wij leveren op handgemaakte wrap folie voor uw bedrijf. Onze folie is in grootte getallen te bestellen & geheel op maat beschikbaar. Car Wrap Folie kan gekocht worden in diverse kleuren, maar ook in verschillende tinten zoals mat of juist hoogglans.

Auto laten wrappen stappen

Er hangen verschillende kosten aan het wrappen van een auto. Het is namelijk geheel afhankelijk van wat voor auto het is en in hoeverre je de auto wilt laten wrappen. Je hebt namelijk de mogelijkheid om of een aantal kleine delen te wrappen van je auto, of geheel de auto te beplakken. Indien je bij ons een auto laat wrappen werken we via het volgende stappenplan:

  1. Je neemt contact op met ons, vervolgens geven wij advies op maat hoe jouw auto het beste uit de “verf’ komt
  2. Je brengt de auto bij ons langs om hem te laten wrappen
  3. Wij wrappen de auto op een hoog niveau
  4. Of wij brengen de auto weer bij jullie terug, of jullie komen de auto bij ons ophalen
  5. De klant tevreden en wij tevreden! Nu kan je met je vers gewrapte auto de weg op!

Geïnteresseerd om je auto te laten wrappen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.