Incl. BTW

Bel of mail ons:      0229 – 210 603

Volg ons:     FacebookInstagram

Geen producten in winkelwagen.

Borduurservice Noord Holland

Borduurservice Noord Holland

Signalo is een borduurservice bedrijf gevestigd in Hoorn, waar wij al meer dan 20 jaar hoogwaardige borduurwerk leveren voor diverse soorten kleding. Of het nu gaat om workwear, sportkleding of bedrijfskleding, bij ons bent u aan het juiste adres voor professioneel borduurwerk.

Bedrijfskleding Borduren in Zwaag

Signalo is een borduurservice bedrijf gevestigd in de gemeente van Hoorn. Wilt u graag uw naam borduren of een logo borduren? Bij Signalo zijn er enorm veel mogelijkheden. Wij doen borduurwerk voor de volgende producten:

  • Handdoek borduren
  • Naam Borduren
  • Polo borduren
  • Bedrijfskleding Hoorn
  • Borduren op kleding
  • T shirt borduren
  • T shirt bedrukken
  • Embleem borduren
  • En veel meer.

Er zijn natuurlijk enorm veel verschillende manieren om te borduren, denk hierbij aan het borduren van letters op een t-shirt of het borduren van een logo op een handdoek. Dat is Signalo, Wij doen de logo’s of teksten machinaal borduren op uw kleding, handdoek, zakdoek of wat anders. Met onze machine is alles mogelijk. Signalo levert al meer dan 20 jaar hoge kwaliteit bedrijfskleding in Hoorn & omgeving.

Onze borduurtechnieken

Wij zijn gespecialiseerd in machinaal borduren, waarmee wij snel en efficiënt uw logo’s of teksten op uw kleding, handdoeken, zakdoeken of andere producten kunnen borduren. Onze machines zijn van de nieuwste generatie en garanderen een hoge kwaliteit borduurwerk.

Borduurservice

Wij bieden een scala aan borduurmogelijkheden voor uw kleding, van het borduren van namen op een t-shirt tot het borduren van logo’s op een handdoek. Maar wat is borduurservice precies?

Borduurservice is een techniek waarbij letters, beelden of logo’s op textiel worden aangebracht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van speciale machines waarmee de borduurpatronen met garen op het textiel worden aangebracht. Dit zorgt voor een professionele en duurzame afwerking van uw kledingstukken. Door onze professionele borduurservice bent u verzekerd van hoge kwaliteit en een lange levensduur van uw geborduurde kledingstukken.

Onze bedrijfskleding in Hoorn en omgeving

Signalo is al jaren actief in de levering van bedrijfskleding in Hoorn en omgeving. Wij bieden een breed assortiment aan bedrijfskleding van diverse merken die wij voor u kunnen borduren. Zo kunt u uw medewerkers professioneel uitrusten met uw eigen logo of naam.