Incl. BTW

Bel of mail ons:      0229 – 210 603

Volg ons:     FacebookInstagram

No products in the cart.

Bedrijfskleding Zwaag

Bedrijfskleding Zwaag

Meer over Bedrijfskleding Zwaag

Wilt u graag bedrijfskleding in de omgeving van Zwaag laten maken? Signalo is al meer dan 25 jaar ervaren met het bedrukken van bedrijfskleding in Zwaag. U kunt op onze website uw eigen ontwerp of logo uploaden, vervolgens zorgen wij dat het op hoge kwaliteit bedrukt wordt op de desbetreffende bedrijfskleding.

Bedrijfskleding Borduren in Zwaag

Bij Signalo borduren we verschillende soorten bedrijfskleding. Van t-shirts, workwear tot en met mutsen en sokken, alles is mogelijk. Het meest voorkomende bij bedrijfskleding is het logo geprint op verschillende artikelen. Heeft u nog geen logo die klaar is om bedrukt of geborduurd te worden? Ook dat is geen probleem, wij geven u graag persoonlijk advies met de verschillende mogelijkheden. Bedrijfskleding laten borduren kan bij Signalo Borduurservice.

Kleding laten bedrukken voor elk beroep

Werkkleding & bedrijfskleding bedrukken wij graag voor uw personeel. Hierbij wordt uw bedrijf professioneel naar voren gebracht en brengt het een stuk herkenbaarheid mee aan de omgeving. Voornamelijk bedrukken wij werkshirts en werktruien, maar zoals eerder aangegeven beschikt signalo over een breed assortiment aan categorieën bedrijfskleding.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Werkkleding Zwaag

Naast standaard bedrijfskleding of geborduurde kleding voor in de verkoop leveren wij ook op maat gemaakte werkkleding in de regio Hoorn. Onze werkkleding wordt op maat gemaakt in Zwaag, denk hierbij aan het bedrukken van hoge kwaliteit T-shirts, jackets, te Zwaag bij Signalo.