Bel of mail ons:      0229 – 210 603

Volg ons:     FacebookInstagram

Geen producten in winkelwagen.

Bedrijfskleding Hoorn

Bedrijfskleding Hoorn

Meer over Bedrijfskleding Hoorn

Wilt u graag bedrijfskleding in de omgeving van Hoorn laten maken? Signalo is al meer dan 25 jaar ervaren met het bedrukken van bedrijfskleding in hoorn. U kunt op onze website uw eigen ontwerp of logo uploaden, vervolgens zorgen wij dat het op hoge kwaliteit bedrukt wordt op de desbetreffende bedrijfskleding.

Bedrijfskleding Borduren Hoorn

Bij Signalo borduren we verschillende soorten bedrijfskleding. Van t-shirts, workwear tot en met mutsen en sokken, alles is mogelijk. Het meest voorkomende bij bedrijfskleding is het logo geprint op verschillende artikelen. Heeft u nog geen logo die klaar is om bedrukt of geborduurd te worden? Ook dat is geen probleem, wij geven u graag persoonlijk advies met de verschillende mogelijkheden. Bedrijfskleding laten borduren kan bij Signalo Borduurservice.

Kleding laten bedrukken voor elk beroep

Werkkleding & bedrijfskleding bedrukken wij graag voor uw personeel. Hierbij wordt uw bedrijf professioneel naar voren gebracht en brengt het een stuk herkenbaarheid mee aan de omgeving. Voornamelijk bedrukken wij werkshirts en werktruien, maar zoals eerder aangegeven beschikt signalo over een breed assortiment aan categorieën bedrijfskleding.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Werkkleding Hoorn

Naast standaard bedrijfskleding of geborduurde kleding voor in de verkoop leveren wij ook op maat gemaakte werkkleding in de regio Hoorn. Onze werkkleding wordt op maat gemaakt in Zwaag nabij Hoorn, denk hierbij aan het bedrukken van hoge kwaliteit T shirts, jackets, truien & meer. Hierdoor ziet uw personeel er professioneel uit en maak je reclame als je op locatie werkt. Professionele werkkleding laat je bedrukken in Hoorn bij Signalo.

Successfully! Oops!

close

Select options

close