Incl. BTW

Bel of mail ons:      0229 – 210 603

Volg ons:     FacebookInstagram

Geen producten in winkelwagen.

Bedrijfskleding Hoorn

Bedrijfskleding Hoorn

Bedrijfskleding is een belangrijk onderdeel van de identiteit van elk bedrijf. Het is een visueel statement dat zowel naar binnen als naar buiten communiceert wie u als bedrijf bent en wat uw waarden zijn. Signalo.nl is de expert op het gebied van bedrijfskleding in Hoorn en omstreken. Wij bieden een breed scala aan kledingstukken, van functionele werkkleding tot representatieve kleding voor op kantoor. Onze kleding is van hoge kwaliteit en is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik.

Bedrijfskleding Borduren Hoorn

Wilt u graag bedrijfskleding in de omgeving van Hoorn laten maken? Signalo is al meer dan 25 jaar ervaren met het bedrukken van bedrijfskleding in hoorn. U kunt op onze website uw eigen ontwerp of logo uploaden, vervolgens zorgen wij dat het op hoge kwaliteit bedrukt wordt op de desbetreffende bedrijfskleding.

Kleding laten bedrukken voor elk beroep

Werkkleding & bedrijfskleding bedrukken wij graag voor uw personeel. Hierbij wordt uw bedrijf professioneel naar voren gebracht en brengt het een stuk herkenbaarheid mee aan de omgeving. Voornamelijk bedrukken wij werkshirts en werktruien, maar zoals eerder aangegeven beschikt signalo over een breed assortiment aan categorieën bedrijfskleding.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Werkkleding Hoorn

Naast standaard bedrijfskleding of geborduurde kleding voor in de verkoop leveren wij ook op maat gemaakte werkkleding in de regio Hoorn. Onze werkkleding wordt op maat gemaakt in Zwaag nabij Hoorn, denk hierbij aan het bedrukken van hoge kwaliteit T shirts, jackets, truien & meer. Hierdoor ziet uw personeel er professioneel uit en maak je reclame als je op locatie werkt. Professionele werkkleding laat je bedrukken in Hoorn bij Signalo.

Wij bieden ook de service om de bedrijfskleding te bedrukken of te borduren met uw bedrijfslogo of andere opdruk. Dit maakt de kleding nog meer persoonlijk en geeft een professionele uitstraling.

Signalo werkt samen met de beste leveranciers in de industrie om ervoor te zorgen dat al onze klanten krijgen de beste kwaliteit kleding tegen een betaalbare prijs. Onze klantenservice is geweldig en altijd beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden.