Bel of mail ons:      0229 – 210 603

Volg ons:     FacebookInstagram

Geen producten in winkelwagen.

Beachflags Bedrukken

Beachflags Bedrukken

Meer over Beachflags Bedrukken

Beachflags zijn ideale vlaggen die ingezet kunnen worden als promotiemateriaal bij concerten, beurzen en/of open dagen. De beachflags bieden veel voordelen ten opzichte van ander promotiemateriaal en bestelt u eenvoudig bij Signalo. Wij gaan dan direct voor u aan de slag om de bedrukking op professionele manier op de beachflag te plaatsen zodat u deze zo snel mogelijk kunt inzetten om uw bedrijf te promoten.

De voordelen van beachflags

Beachflags bieden zoals eerder vermeld vele voordelen. Ze zijn voor een zacht prijsje al te koop en u kunt er lange tijd mee doen. De beachflags van Signalo bieden daarnaast nog de volgende voordelen:

  • De beachflags worden op professionele wijze bedrukt en zijn dus van hoge kwaliteit
  • De vlaggen zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik
  • U kunt de beachflags eenvoudig zelfopzetten voor uw evenement
  • Bij Signalo kunt u de bedrukking ook in de tunnel, oftewel pocket, laten doorlopen

Al deze voordelen zorgen ervoor dat beachflags een interessante manier zijn om uw bedrijf op speciale dagen te promoten. Met een beachflag valt uw bedrijf op een positieve manier op. Heeft u al een ontwerp voor uw beachflag bedacht? Mocht u hier moeite mee hebben, dan kunnen onze specialisten u hier uiteraard bij helpen.

Beachflags prijzen

Er zijn diverse soorten beachflags op de markt, vandaar dat de prijzen nogal kunnen verschillen. Goedkope beachflags kunt u uiteraard ook bij Signalo vinden. Waar u bij andere bedrijven dan kunt twijfelen over de kwaliteit, is dat bij Signalo met onze 25 jaar ervaring niet nodig. In ons assortiment vindt u twee soorten beachflags: de straight variant en de drop variant. Het verschil tussen deze twee vlaggen is de vorm van de vlag. Beide vlaggen zijn in allerlei formaten te koop en worden goedkoper naarmate u meer vlaggen bestelt. In bulk beachflags bestellen is dan ook zeker interessant. Verder kunt u bij de vlag die u bestelt ervoor kiezen om deze aan de linker- of rechterkant van de beachpole te laten plaatsen.

Beachflags bestellen bij Signalo

Beachflags bestellen doet u eenvoudig en snel bij Signalo. Bij ons bent u ervan verzekerd dat de vlaggen van hoge kwaliteit zijn gemaakt en gedurende een lange periode meegaan. De goede prijs-kwaliteit verhouding bij Signalo zorgt ervoor dat er al vele beachflags van ons op beurzen, open dagen en markten hebben gestaan. Bestel de beachflags in onze webshop en de snelle levering zorgt ervoor dat u de vlaggen zo snel mogelijk kunt gaan gebruiken. Heeft u vragen over de beachflags uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op.