Incl. BTW

Bel of mail ons:      0229 – 210 603

Volg ons:     FacebookInstagram

Geen producten in winkelwagen.

Autoreclame Hoorn

Autoreclame Hoorn

Signalo realiseert autoreclame en belettering in Hoorn en omgeving. Een auto heeft immers 100.000 contactmomenten per jaar, en daardoor het perfecte middel om gratis reclame te maken.
Geef ons gerust een belletje of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen.

Uiteraard kunt u ook gewoon nog een ontwerp en offerte aanvragen zoals u gewend bent. Stuur gewoon een mailtje naar info@signalo.nl of maak gebruik van ons contact formulier.

Autoreclame Verwijderen

Heeft u een nieuwe wagen gekocht waar nog reclame op zit van een ander bedrijf, of u verkoopt uw bedrijfsauto en u wilt dat daar de reclame vanaf wordt gehaald. Wij verwijderen zonder problemen of lijmresten de autoreclame. De prijs van het verwijderen van autoreclame verschilt per auto en soort reclame die u op de auto heeft.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Autostickers Hoorn

Ook voor grote of kleine autostickers kunt u bij ons terecht. Wij snijden stickers op maat voor uw specifieke auto, zodat de autosticker perfect past op uw wagen.

Autostickers bestellen gebeurt naast de gehele wrap vrij regelmatig, wij kunnen alles voor u op maat realiseren. Denk hierbij aan het ontwerpen van autostickers, of een voor afgemaakt design printen. Wilt u graag autostickers bestellen, autostickers maken of zelfs verwijderen? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken wij hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Kies uw kleur

Wij hebben een breed aanbod in allerlei kleuren en effecten. Download voor het gemak hier onze kleuren kaarten.

Oracal 751C – Deze folie gebruiken wij op vlakke toepassingen, of ondergronden met een lichte bolling. Download kleurenkaart

Oracal 951 – Deze is net als de 751C te gebruiken op vlakke en op ondergronden met een lichte bolling, maar ook op ondergronden die wat boller of holler zijn. er zit als het ware meer rek in dit materiaal. Download kleurenkaart

Oracal 970 – Dit is ons meest gebruikte Carwrap folie, Voordelig maar nog steeds een goeie kwaliteit. Download kleurenkaart