Incl. BTW

Bel of mail ons:      0229 – 210 603

Volg ons:     FacebookInstagram

Geen producten in winkelwagen.

Afscheidingswand Coronavirus

Afscheidingswand Coronavirus

Meer over Afscheidingswand Coronavirus

Signalo heeft een hoge kwaliteit plexiglas afscheidingswand in het assortiment om het corona virus te bestrijden. Dit preventiescherm of afscheidingswand ook wel kuchscherm genoemd is gemaakt van plexiglas en houdt de kwaadaardige bacteriën op afstand. Wij maken spatschermen op maat ter preventie van het coronavirus. Wilt u graag uw medewerkers beschermen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Coronavirus preventiescherm

Het coronavirus verspreid zich snel via nies en hoestdruppeltjes. Via deze nies en hoestdruppeltjes kan het gemakkelijk van mens tot mens worden overgedragen. Dit komt doordat de druppeltjes een aantal seconden in de lucht blijft hangen en iemand kan besmetten. Door middel van een preventiescherm zorgt u ervoor dat de medewerkers veilig zitten en de nies en hoestdruppeltjes moeilijker bij uw medewerkers terechtkomen.

Houd Afstand Stickers

Naast de scheidingswanden om corona virus preventie te bestrijden, realiseren wij ook houd afstand stickers. Deze vloer stickers maken duidelijk aan de gebruiker dat er minimaal 1.5 meter afstand gehouden moet worden. Met de 1.5 meter afstand voorkom je ook dat het coronavirus zich sneller verspreid in uw organisatie. Wilt u graag meer informatie over hoe u het coronavirus kan bestrijden in uw organisatie? Wij helpen u graag om alle maatregelen te realiseren wat mogelijk is in uw organisatie. Wij maken alles op maat om corona te bestrijden.