Vanaf-de-hoek-gezien

Gevelreclame

gevelreclame_kosmema

Onder gevelreclame valt een groot segment van toepassingen. Voor uw gevel is het belangrijk een juiste uitstraling te hebben. Het is en blijft hét visitekaartje van uw bedrijf. Folie, spandoek met frame, lichtbak, gevelbord of losse gevelletters behoren onder andere tot de mogelijkheden.

Verlichting kan een belangrijke rol spelen. Het kan uw reclameuiting meer attentiewaarde geven. Verlichting kan van bovenaf of van onderaf worden gericht op uw reclame, maar deze kan ook in de letters worden ingebouwd waarbij het licht naar voren of achteren uitstraalt. Hierbij kunnen ook keuzes worden gemaakt tussen verschillende lichtkleuren.

gevelreclame_piethas

We werken voornamelijk met de allernieuwste LED technologie om de energiekosten voor u laag te houden en een verscheidenheid aan mogelijkheden te bieden. Tevens is naast de lage energie eisen van LED verlichting ook het werken met speciale vormen en patronen geen enkel probleem.

Bij gevelreclame moet u zich vaak aan bepaalde regels van uw gemeente houden. Bij ieder nieuwe toevoeging aan uw gevel is het verplicht om een omgevingsvergunning (reclamevergunning) aan te vragen. Een omgevingsvergunning voor reclame is een gemeentelijk toestemming voor het plaatsen van reclame aan een gevel. Of het nu gaat om de binnenstad, een industrieterrein of een winkelcentrum, in heel Hoorn moet handelsreclame aan bepaalde eisen voldoen.

[nggallery id=3]

Laatste gevelreclame opdrachten

Direct een offerte aanvragen!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Uw bestand, Maximaal 10 MB Bestandtypes PDF, JPG, PNG, AI, PSD, EPS

Recaptcha verificatie (verschijnt dit scherm niet herlaad dan de pagina)