Luminiserende-vluchtborden

Bewegwijzeren

Een goede bewegwijzering zorgt voor de juiste routing voor uw klanten en bezoekers van ingang tot uitgang.

bewegwijzering-IJdoornlaan

Bewegwijzering is een visuele communicatie die personen in een onbekende omgeving richting biedt naar de verschillende locaties. Deze is effectief wanneer de informatie in de desbetreffende ruimtes aansluit op de omgeving. Verkeerd geplaatste bewegwijzering is verwarrend en creëert een negatief gevoel bij de bezoeker. Door consistent gebruik te maken van goede contrasten, een duidelijke typografie én plaatsing op een logische plaats, zal de bewegwijzering uw medewerkers en bezoekers via de kortste weg van A naar B leiden.

Deze richtlijnen gelden ook voor het gebruik en plaatsing van  veiligheidspictogrammen. Wij maken gebruik van luminicerende folie die voldoet aan de nalichtingseisen DIN 67510.

bewegwijzering_buitenbordBewegwijzeren buiten

De bewegwijzeringsborden die buiten te vinden zijn moeten vanaf een afstand goed herkenbaar en leesbaar zijn. Dit kan door gebruik te maken van de bedrijfskleuren en de borden duidelijk in het zicht te plaatsen. Lettertypen en lettergroottes spelen ook een grote rol bij het op afstand kunnen lezen van de teksten.

Bewegwijzeren binnen

De informatievoorziening binnen uw pand moet een goede aansluiting zijn op het systeem wat buiten wordt gebruikt. Ook hierbij wordt er gedacht aan kleur, lettertype, vorm, materiaal en plaatsing. Uw bezoekers maken buiten kennis met het systeem en gaan automatisch over op het binnensysteem. De binnenborden zijn vaak gemakkelijk verwisselbaar. De binnenbewegwijzering veranderd over het algemeen vaker dan de buitenbewegwijzering. Door ons inzicht en jarenlange ervaring kunnen we voor u een goed systeem uitdenken en opbouwen.

[nggallery id=2]

Laatste bewegwijzering opdrachten

  Direct een offerte aanvragen!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Uw bestand, Maximaal 10 MB Bestandtypes PDF, JPG, PNG, AI, PSD, EPS